marți, 24 septembrie 2013

Buna ziua! Ma numesc Craciun Andrada sunt din Oradea si am o fetita de 6 ani jumatate (Alexandra Daria) diagnosticata in decembrie 2012 cu tumoare pe trunchiul cerebral INOPERABILA.
Din ianuarie 2013 am inceput drumul greu si anevoios al chimioterapiei, fiind singurul tratament pentru cazul ei (chirurgical nu se poate interveni, radioterapia ar expune-o la riscuri fara a avea certitudine ca “va trece” sau ce efecte secundare ar putea sa aiba – paralizie, orbire, vorbire etc – si astea pentru ca tumoarea este deasupra si intercalat cu centrii vitali).
Au trecut 9 luni de tratament iar medicii ne spun ca medicina alopata nu ne va ajuta foarte mult, ne ofera doar o amanare a inevitabilului sansa de viata fiind de la 1 pana la 5 ani. Cautand informatii am aflat de Clinica Burzynski din Houston Texas care trateaza bolnavi de cancer printr-o tehnica numita antineoplastoni, dandu-ne astfel o sansa de supravietuire.
Problema este ca tratamentul costa foarte mult si anume 1350 dolari consultatia la dr.Burzynski, si in jur de 5000 de dolari pe luna tratamentul cu antineoplastoni (pg 8 din pachet clinica), tratament ce poate dura cel putin 3 luni in functie de fiecare caz in parte. Estimativ doar inceperea tratamentului ne-ar costa in jur de 17000 de dolari plus transport,viza,cazare pentru 1-3 sapatamani (pg 7 din pachet clinica) ajungand undeva la 30-35.000 dolari.
Rugamintea mea ar fi daca ne puteti ajuta in vreun fel cu strangere de donatii sau aveti cunostinta de fundatii care fac astfel de activitati. Este si devine foarte urgent deoarece fetita incepe sa aiba chimiorezistenta (adica nu mai raspunde la citostatice) fapt care poate duce la marirea in orice moment al tumorii, altfel zis numaratoarea inversa.
Pentru orice ajutor, sfat sau informatii va rog sa ma contactati pe aceste e-mail andra141280@yahoo.com sau la nr de telefon 0742-133.405 sau nr.tatalui Craciun Sorin 0740-158.199 (e-mail sorinsilviucraciun@yahoo.com).
Va multumesc anticipat. Dumnezeu sa va dea putere si sanatate sa ajutati in continuare oamenii!
Cu respect
Andrada Craciun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu